A tartalomhoz

Főmenü:

Homokhátság Fejlődéséért Vidékfejlesztési Egyesület

Keresés

Homokhátság Fejlődéséért Vidékfejlesztési Egyesület - LEADER 2014-2020 Bodor Angéla

Pályázatok > Megvalósult projektek

Fejlesztést bemutató összefoglaló dokumentáció


Pályázó adatai:
Pályázó neve: Bodor Angéla őstermelő, őstermelők családi gazdaságának vezetője
Lakcím: 6041 Kerekegyháza, Papszék dűlő 97/B
MÁK regisztrációs szám: 1003314902
Támogatási arány: 60%
Pályázat irányultsága: gazdaságfejlesztés
Pályázat célja: vállalkozás célú
Pályázattal érintett intézkedés: Versenyképesség javítása, eszköz beszerzés
Megvalósítás helyszíne: Kerekegyháza

Fejlesztés megnevezése: Lovol TB 504C kabinos traktor beszerzése
(térségi vállalkozások versenyképességének javítása, gazdasági fejlődés és aktivitás elősegítése, eszköz- és gépállományának bővítése, valamint tevékenységük energiahatékonyságának javítása)

Bodor Angéla, mint őstermelő és egyben őstermelők családi gazdaságának a vezetője saját nevemben nyilatkozom, hogy vállalom az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához 2021-ben nyújtandó támogatások vonatkozásában benyújtott pályázatomhoz kapcsolódóan a projekt megvalósulásának évében a Homokhátság Fejlődéséért Vidékfejlesztési Egyesület LEADER HACS honlapján a fejlesztést bemutató összefoglaló dokumentációt jelentetek meg, amelyet most itt el is olvashatnak.

A fejlesztés célja a mezőgazdasági gazdálkodó tevékenységem gépbeszerzéssel való versenyképesebbé tétele, ennek érdekében nyújtottam be a pályázatomat.

2017-től folyamatosan 2 ha szőlőterületet művelünk a ma már borászati tevékenységgel is rendelkező üzemünkben. Erőgéppel ezidáig nem rendelkeztünk, a szükséges munkálatokat bérmunkában végeztettük. Ezért vált szükségessé a jelenlegi 2 ha szőlő és 5 ha gyep biztonságos megműveléséhez a minden követelményt kielégítő új gép vásárlása.

A pályázat által egy darab korszerű minden tekintetben tökéletes és hatékony kis fogyasztású kertészeti erőgép eszköz beszerzését valósítottuk meg (Lovol 504 traktor). A megvásárolt speciális gép kifejezetten a szőlőtermesztést szolgálja, a fülkés kertészeti traktor ideális a szőlőültetvényben.
Ezzel biztosítottuk a minőségi és időszerű szőlőművelést, a környezetbarát ültetvényápolást.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe