Versenyre kistermelők – indul a Magyarország Étele verseny 2025-01-17

Idén is megrendezik a „Magyarország Étele” versenyt, mely 2025-re új kategóriával bővült. A szervezők számolnak a kistermelők versenybe szállásával. Az Agroturizmus Étele 2025. verseny célja a tájjellegnek megfelelő, főként kistermelői termékekből készített ételek népszerűsítése a fogyasztók és a gasztronómia szereplőinek körében.

A magyar gasztronómia jelentős hagyományokkal rendelkezik, az alapanyagok és receptúrák évtizedek óta formálják a magyar konyhát. Ebben a szellemben indul el 2025-ben a „Magyarország Étele” verseny. Az évad újdonságaként – az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (Séfklub), a Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete (Kislépték Egyesület) közös szervezésében, partnerségben a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával – új kategóriával bővül a verseny. Az “ Agroturizmus Étele 2025 ” verseny lehetőséget ad a kistermelőknek és a helyi termelőknek, hogy termékeiket szélesebb közönség előtt is megismertessék.

Bővebben:https://mnvh.hu/news/2025-01-07/102711/versenyre-kistermelok-indul-magyarorszag-etele-verseny


Vissza az előző oldalra